Locatie

Omgeving

Het vakantiehuis nr 263 is gelegen in de Duinhoekstraat (127/129) in domein "Duinendaele" in De Panne. Het domein ligt vlakbij het natuurreservaat en op een boogscheut van het themapark "Plopsaland". "Duinendaele" is een pareltje wat betreft de infrastructuur en vooral het vele groen (bloemen, planten, struiken en bomen) temidden de witte gevels van de vakantiehuisjes geven een speciaal accent aan het domein.


In de buurt

Plopsaland, natuurreservaat "De Westhoek", Calmeynbos, Duinen,strand en zee, zeedijk, bowling, verschillende winkelstraten.


Toeristische trekpleisters

Veurne, Ieper (Flanders Fields), Diksmuide, Brugge ...


 


 


Het domein is gelegen naast het duinen-reservaat,op een boogscheut van de ZEE, PLOPSALAND, BOWLING, DELHAIZE.


Route

met de wagen:

Vanaf richting Gent autosnelweg naar Veurne, Duinkerke - Calais volgen. De Panne is zéér goed bereikbaar vanaf afrit 1 (De Panne-Adinkerke). Dus afrit 1 nemen ipv 1A. De pijlen Plopsaland volgen, "Plopsaland" aan de linkerkant voorbijrijden en de eerste grote Rotonde (net voorbij Delhaize) volledig naar links (er staat aan die rotonde reeds een bewegwijzering voor Duinendaele). Dan komt u in de duinhoekstraat en ± 1,5 km verder aan het domein. Tijdens de piekmomenten van Plopsaland (zomer) daarentegen is het beter afrit 1 A (Veurne- De Panne) te nemen.


met de trein:

Tot station De Panne
Mogelijkheid om een taxi te nemen rechtover het station (afstand station De Panne tot domein Duinendaele is amper 2 km).